Nandi..Khawp Khun Makh..Vandanegalu

mrasa la tajuk aku kali nih. orang yang paham multi language paham le kan.. kalu blur macam aku takde nye nak paham apa benda yang tertype kat atas tu.. tu baru 3 bahasa aku buh, kalo aku list kan sume memang pitam la nak memahamnye kan.


tadi aku google images for Vandanegalu.. dia kuor mende ni...


hehehe. rasanye dah dapat hint lom apa maknanya? agak-agak dah paham ke??

tak payah pon sebenornye maksud dia..


ni haa...




sebenarnya aku nak wish Thank You Terima Kasih kat semua kawan-kawan aku yang wish besday kat aku... thanks to all... walaupon bukan ler ramai sgt pon wish kat aku.. heh

the wisher: the first & foremost..pochick, raja che no, kak nuss, Celcom *haha*, my sister, unknown *secret admirer kah??*, ejay, mr asben (hmm lambat? not as the 1st person??), CUTI community, pami (my twin birthdate), mama (sang birthday song thru phone on the same time i was born around 8am..waaa mau nanges!) suria, arni, alom, tini (junior), pija (exOfcmate), lela, cheraph, kak farah, ruby, zamzuri, yati, mcYan, aida (exOfcmate), kak lah, cik nurul, aju & kak adna.

few collegues wish me today because...........

laa patutlah aku check kat intranet last Friday nama aku xde pon..sedey dah aritu. tup2 masuk ofis arini ada plk. tapi date salah. anyway anyhow...mak tak kisah. janji glemer, nama masuk intranet..hahahaha. mati lah gile glem oke!


utk semua wisher, amlynyx kerah kan semua kanak-kanak ni on behalf of me to say...




and....
*Nanti aku load kek besday from my bibibu..thanks b. ilapU..mmuahh. *wink*
dengan pesanan "mana tak gemok kan kita b, kek 2kilos kita lantak 2orang jerk..hahahha"

Comments

meklom said…
aku wish mu xsebut namo aku. baso ni.
amlynyx said…
hihihik.
maap la kak lom.
mun wish guna teknoloji mano so? ko atar sms hk xdikenali tu eh??
secret admirer aku kah??hahah

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta