::Untitled::

Owhh nooo..dah 5bulan yerk aku x hapdet aku nye blog..xtau nape..nk kate aku xderk mase..aku sebenanya terlebih2 lak mase skrg nih..hihi..MALAS la tuh jawabnya..kat opis skrg nih pom aku asik ngantuk jerk..x kira pagi, ptg ke bila2 mase je rasa mcm nak masuk je lam surau tuh...buat taik mata leh seround dua.. :)) lps lunch toksah ckp la..lagiii la syiok klu tdo..mmg skrg nih projek x byk lagi masuk aku rase..sbb bukan aku sorg je feeling bored kat opis, opismate aku pom mcm tuh gak..so, pe lg kadang2 utk ilangkan buhsan tuh aku ligat la donlod lagu la, cetting la..hahhahah(bosss..sowi ye boss..perabihkan duit boss bayar lektrik, ayaq, bil tepon, bil tenet..hikhik) ..kengkawan aku lagi la bangang, dah tau aku 'gaji bute' kat sini, tiap kali ade lagu baru je trus kasik nama artis+tajuk lagu suh donlod...kuang kuang kuang..tp aku pom syiok gak..takde la nmpak xde keja ngat kan..hikhik..
tp, aku xnak la camni je sokmo2..x syiok wooo...nmpak real je bergaji bute kat sini..kena cover gak wey..so, mujo la boss aku suh aku n ade sorg lg tulong abg IT nih wat website..at least ade gak le bnda aku kna pk..(eh eh..sistem yg aku kna wat dulu pom x siap lg nih..bkn aku xnak wat le..org2 yg b'tanggungjwb kasik data kat aku x bg kerjasama..so cmne nk siap kan???dh byk kali aku bg emel suh diorg bg data kat aku..tp xdek gak yg kasik respon..sorg dua je..) so bkn salah aku la kan x siapkan kije tuh...=P
so..skrg nih aku dh nak berubah la nih..nk try godek2 apa yg aku kna buat utk website tuh..dah le guna software yg aku xpenah guna..huhu..poning kepalo den..tp sbb xnak nmpak xdek keja...aku tpaksala jgk menggodek nya..uhuk..
skian la dulu utk ini hari...buhsan..
no idea.
fullstop!

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta