tag

sebelum tido, aku nak bagi hadiah lah kat semua sempena aku dah lama takde entry baru. aku tau ramai rindu kat nukilan aku. hahahahah larikkkk!

tag ni dari friha.

Nama Timangan...
nor – family & kawan-kawan skulah
nick @ mennick – kat uitm
amy – currently in ofc
amalina – formal time espeselly time interview
yang – jamjul & kadang-kadang mama bila nak perli aku. ahhh! 

Anda seorang yang...
manja? ngan parents aku & jamjul je
berdiri di atas kaki sendiri *ofkos la kan*
currently gila berkebun
mudah bosan dengan kerja-kerja di ofc ooopsss!
arghhh..

Insan teristimewa, describekan mengapa dia terlalu istimewa
mama & baba
jamjul – bestfren, housemate, bedmate, kawan gaduh, buah ati, kekasih, share holder, husband, soulmate, bla..bla..

Lagu kesukaan yang dilayan sekarang…
as friha said,
sila refer to the previous tag. TQ.

Makanan kesukaan
currently – any kerabu sbb aku pahit mulot. uwaaa *kerabu mangga, kerabu kaki ayam whateva la asalkan kerabu* bilalah flu nih nak ilang. risau laahhh 

Warna kesukaan
merah
hitam
coklat

3 benda yang wajib ada dalam beg
handphone
kunci rumah
small purse – only contains atm card which is has cash, i/c, license & few cash. 

Kali terakhir menangis dan kenapa
tah aku lupa bila. atau mungkin aku dah lupa ingatan malam-malam nak pikir bila last nanges. oh oh ya! baru ingat. tghari tadi 2 titik nanges masa layan tamil sat ngn jamjul. sedih sbb hero tu mak dia mati setelah bertahun tak jumpa.
*ooo korang gelak ye aku layan tamil takpe, takpe… =|*

Tag 6 rakan yang lain.
aku rasa semua dah wat tag ni.

sekian,

ohhh lupa!

ye saya memang anak murid yang jahat.

CIKGU!!!!!
Selamat Hari Guru.

“late is better than never.” katanya kan, hihihik. *nak kaver la deknon sebab lambat wish kat cikgu-cikgi..*

Comments

cik_ixora said…
waahhh u ols ado namo glemer di opis katanya..amy gituh...mak panggil amy jugok okeh??
hiks
larikk
f R i h A said…
owh..manaja rupanya dia ni ...hihihi

to cik_ixora: yes...nama glamer dia Amy tau...
a m l y n y x said…
ye saya tahu, amy agak geli utk dipanggil. tapi apakan daya, kenal je saya terus mereka pggil AMY. sy terima ajelah. tapi permulaan dulu, 3x pggil barulah saya berpaling. hihihi. koserr taw anak2 ayam kat sinih!

warning to cik-ixora: silalah panggil sy amy, sy xakan jwb ym anda. hehehe
f R i h A said…
i mean manja....hehe...typo error...
Anonymous said…
Mek amik award di blog aku


-long

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta