*big grin*

hey hey! mak sexcited nih u ols.

bangun pagi tadi tak ler lewat sangat, tapi sakit kepala ya amat! dua-dua belah denyut-denyut, maka haruslah em.si arini kan.kan. *tapi sambong tido sket lagi kot-kot la bleh ilangkan headache tu*

pastu dalam kol 11 gitu aku celik mata. sakit lagi! nih sebab dah terlebey tido kot. pastu terus bukak tenet nak g jengok kebun, heheheh. memula tuh check email, tetiba..

teng..

teng..

teng…

emel

dalam sakit2 pale tu terus otak aku flashback contest apa yang aku masuk tu. *hahaha macam la byk sgt contest aku masuk, baru satu ni aje =p*

ouch, contest mother days giveaway yang dianjurkan oleh mombloggersplanet & alicewonder.com.

winners

actually this is my first time ever aku join online contest ni & seems that its a veryyyyyy goooo000d step for me to join another online contest kan? *ada lucky jugak la ghupenya.* nih baru semangat sket nak juin another contest lepas ni nih. hehehe

yes! i know sesape yang baca entry aku nih says,

“ek eleh, menang saguhati pon kecoh!”

hahaahah aku gelakkan aje okeh! sebab aku memang jakun bab2 contest2 nih. kalo dah menang saguhati tuh rasa bertuah yang amat dah tu. hihihihi.

for the grand prize, they will give us the bag that we select it ourselves.
kalo aku dapat grand prize tu, inilah hasilnya..

IMGP6337_medium beg ni aku plan nak bagi kat mama aku kalo aku dapat, tapi takde rejeki lagi. lenkali je lah ye, mama! =D

so, pemenang2 saguhati diberi peluang pilih sendiri pursehook yang kitaorang diaorang minat.

tadi aku pilih yang ini ajer…IMGP9177

pursehookh

sebenaq2nya aku pon tatau apa guna nya benda alah ni, igtkan brooch =P. kalo korang nak tau detail cara2 guna nya, tengok kat sini je lah ye.

okelah itu ajer entry tgh2 pagi buta ni. nok nyoho meney pursehook jah benanyoh, hihii.

p/s: silalah melawat alicewonders.com. banyak bag yang unik2 & lawa2 kat situ with affordable price ~ pr0moteeeee!

 

a m l y n y x

Comments

cik_ixora said…
waahhh u ols..tahniah2...ok laa tuh, purse hook..satu kegunaan dia yg mak tahu..anda bleh sankutkn hook tu dimeja mase anda mkn dikedai2 ;) tp beware of peragut laa..nnt u ols tau2 beg u ols ilang..neway..comamnyo handbag pilihan..huhu mak ske!
E.L.I.Z.A said…
wah! tahniah...saguhati pun hadioh jgk awok..

btw,sy tgk kt 8tv smale..meme ado PB..tp xtau episode ke brapo.mst sy missed 2episodes kot..hop sara +ve prgnt,then scofield & linc juppo kt airport hop pakat berebut nk kidnap VS tuh..episode ke brapo tu awok?
a m l y n y x said…
cik-ixora - hik thanks u ols.. bangga tak abih nih. maren bulih dh adioh tuh uols. memula sham xcayo online2 kontest ni, tp maren dpt je adioh trs tediam okeh! hahaha.
u ols ske ye beg piliham mak. hik. very der asian kan. ihihi

eliza - makaseh. saguati pon suda buat we ols bangga tak abihs. darat katanya. :p

tuh eps 18. awok tlepas eps 17. mujolah sy tau psl eps lain few days b4 eps 17, klu dok sy pon terlepas jgk. huhu
E.L.I.Z.A said…
owh mujo missed 1 eps jah..tp stil xpuah hati huhu..xpo xpo..buleh tgk lg keh kt tv.com tu keh

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta