triple F

last nite we went to TGV Bukit Raja, watched ....

 the_fast__furious_front2

SUPERBBBB!!

Kitaorang tak penah miss lagi cite F&F ni from 1-3, and just now the 4th. Betapa gilanya aku kat cite ni, lepas tgk kat cinema *yang 1-3 tu*, aku suh Mr Jamjul beli DVD plak.2,3 ratus kali ulang pon tak apa. aku tak boring. kalo kat tv tayang, aku layannnn lagi biar boleh ingat babak-babak tu. *+ tv3 Friday Cinema ada tayang F&F 1-3 started last week*.

lepas je tgk yang 4 td, terus aku wat request kat jamjul suh beli DVD nanti. nak ulang tengok kat rumah sampai lebam Laughing 

yang 4th ni, cakap banyak pon tak guna, korang pegi tgk sendiri la. memang tak rugi * bagi insan-insan yang minat cite camni lah*. hall penuh. mujo lah kitaorang pegi awal, kalo dah tak sempat nak tgk yang kol 9pm. kalo midnite, aku maleh nak tunggu.

p/s: Fast and Furious Four

Comments

sueM said…
rajin awok bwk pokok ke opis..sy try hari tu, letak dlm jelly. tp sebab wikend tak kena panas kot, terus layu.yg peliknya tu, opis mate sy bela pokok yg sama dlm pasu guna air, rilek je idup segar bugar smpi skrg. tak kena matahari jugak..konpius mak! pokok kt dlm rumah sy pulak, hari2 naik cendawan..camaner buleh naik ntah cendawan tu. rasa nk bwk gi makmal je,buat kajian cendwan tu boleh mkn ke tak. kalu buleh, tak payah beli sayur lain dah.mkn cendawan hari-hari hikhikhik
a m l y n y x said…
sueM - eh saloh tmpat nih komen pokok di sini. tp mak tak kisah lah. hehe.
awok, correction deh. bkn bwk pokok, tapi PAO pokok bos. hihihi..
hahaha klu cendawan tu bleh mkn, kirim kat i sket deh. atau pon sy tlg g petik. heheh

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta