maid

yes, i do have a maid now.

my maid can do the laundry, can do the housekeeping, and the best part can cook also!

in another hands, my maid can take over all my houseworks.

i no need to think what menu to cook today after office hour like usual.

sharp 1730 hours i go back & arrive home with all the dishes on the table for dinner. *owh no, i not going back all by myself, my maid fetch me tho :p!*

yummy!

wanna have a look at my maid? see below…..

.

.

.

.

.

.

.

cryhahahhaa, tutup muka malu okeh! hik. ya ampun!! *this pic was taken a year ago*

Why him??

al~kisahnya beliau mahu resign & fokus pada bisnes, tetapi bos nya tak mau approvekan resign letter nya, maka diberi unpaid leave for a month. *tapi aku yakin dia tak akan masuk kerja jgk lepas 1month ni hihi* entahlah, den pon taktau..tp kalo serius nak berbisnes haruslah berkorban kan..

so sekarang dia jadi maid melepak kat rumah sambil mencuci baju *tapi lipatnya tetap aku kena buat*, menyapu, mengemop tak pernah pon dia buat,  memasak *time dia rajin & perlu rajin selalu* so aku balik rumah terus melahap katanya. ahhh, over sgt kan! hahha. tp okaylah, atleast dia leh tau & boleh merasa menjadi surirumah tuh cemano kan. hihik.

WARNING! Ini bukan kes dera!!

anyway anyhow, jamjul.i.love.you! mmuah.

Comments

sueM said…
waduh waduh..best bangat sih ada org masak hari-hari :)
cik_ixora said…
u ols! serious ko?
hahaha best nyo kalu sy jd en jamjul...mak nk jadi maiddddd u olsss...
a m l y n y x said…
sueM - best2. tak pyh nak pk nak masok gapo. heheh. tp lps 3ari jadi maid, dio xtau dah nak masok gapo. hahah baru 3ari, dah kering idea.

cik-ixora - mau jd maid di rmh i kah?? sori no more vacancy now ye dik. hihik
cik_ixora said…
ahahahaa koser..bestnyo jamjul, leh rilek2...mak jelesss sgt tawww...
a m l y n y x said…
igt u ols soramkah yg jeles. mak lagiii la taw. setiap jam mak call tnya dia wat gapo, haahhaha. jeles klu dio tido, tgk tv, main game. tp skrg dia ada post baru awok, menemani Uncle tuh. hahha koser taw laki aku!

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

benci.bilang.cinta

nasi berlauk kelate, anyone?