a wallet TAG

kali ni aku nak menjawab utang tag dari c9h9y9. mcm ni punya tag pon ada kan... tapi takpe kita zassssss je..

T&C:

1) Snap the picture both inner and outer of your wallet

2) Introduce the wallet brand, price and where you buy

3) take out whatever its inside your wallet (at least 5 pictures)

4) Snap the picture of the wallet and yourself

5) Tag another 5

MEMPERKENALKAN……

Pic_002

outer

Pic_006

inner

purse eh eh wallet aku nih yang murah² je.. sblm purse yang ni, aku ada pakai purse B.U.M yang bertahan kalo tak silap lbh kurang 3 tahun. hmm yang kali ni mak tatau ler leh tahan sampai baper tahun..

Brand: LENO

Color: kalo tak buta bleh nampak la kan kaler nye itam. hihi. *first time aku guna kaler itam nih. tatau nape aku baru berminat ngan purse, handbag, sandal kaler itam. sebelom ni colorful je...*

Price: aku lupa.. murah je aku rasa.. beli last year end. dah setahun lbh la pakai ni kan.

beli kat mana eh?? hmm oder ngan ofcmate nih aku rasa. oder guna catalog Leno. xsilap aku masa mula² masuk keja sini la, ada sorg kakak tu bwk catalog, mcm² katalog ada..last² aku oder ini je. *biasalah trick nak memula meramaikan kawan kat tempat baru hahaha*

jom kita layannnnn…

Pic_014

i/c & lesen aku + lesen asben aku yg dah expired pon aku simpan lagik *see…how penyimpan i am* 

Pic_016

sumber-sumber utk aku meneruskan hidup tetiap bulan 

Pic_026

miscellaneous cards – ING, TESCO club card, JUSCO, eTiqa auto assist, real reward (kad ni aku paw dari bapak aku hehe), JARING, NOKIA warranty card, HAI-O member card, Celcom card, HPA member card *kalo muat lagik dalam purse aku tuh, aku sumbat jer lagi..*

Pic_022

inilah rupa bentuk duit ketas & syiling mesia ye adik²… aku ado RM10.22 sajork.. & seutas bracelet di situ ye.. motif??? yo lah nanti tak cukup duit bleh lah aku gadai je gelang tu kan..hihihihi *gelang tu dah berkurun duk dlm purse aku dengan tujuan utk buat sedikit pembaikian, tapi sampai skrg nmpaknya ia masih selesa di situ…selesa betui kan purse aku tuh..*

Pic_021 receipts yang sebenarnya takyah pon simpan..tapi aku suka simpan sbb ‘kot²’ la ada problem ke apa ke, at least aku ada bukti pembelian. tapi kalo resit tahun lepas ko masih simpan, apakah maknanya itu. tapi aku ado, ko ado?? nan ado katanya..hahaha *resit byr zakat pon masih ado..ahhh*

extra pics…..spesel utk korang…. korang ado?? ahh mak ske mak ske… tepuk³

Pic_017

kad perakuan nikah…begitulah namanya…

Rules no. 4 & 5 aku takmo follow la ye..

sekian….

p/s: sape² berkenan nak buat tag nih, silalah buat ye….

**uhhh ada utang satu lagi ngn cik-ixora…u ols mak malas la nak pk.. plagiat u ols bolehkah?? hehe**

Comments

cik_ixora said…
ahahahah..plagiat katanya??? koser taw..
wahhh adekah ini bermaksud mak dh kene tag 2 kali atau cemana??
hahaha...kad tu mak kalah laa, mak tader kad perakuan nikah...sob sob..mak ske kalo kene tangkap ngan JAWI, nnt leh tunjuk sijil kawen dlm bentuk kertas!!(klasikk sgt!)hahahah
cemana u ols buat kad tuh? ihiks :P
a m l y n y x said…
u ols mak dah buat rules sdiri okeh. wpun di situ mak state "sape2 berkenan nak buat tag ni silalah buat" tapi mksud mak sape2 itu ada lah u ols speselly okeh..hahah. yes u ols dah utang 2tags dari mak. hihik.
mak ske mak ske.
kad itu utk we ols yg kawen d tganu @ sgor sajork. spesel tawww..

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta