sleepy loo...

arinih aku pom xtau le nape la mengantook sangat arinih..mmg gila² nye ngantook nih.bkn calang² mengantook..aku pom x tau la apakah sbb musabab aku jadik ngantook nih..x cukup tdo kot???rase cam dah tdo awl smlm..tp haku nih mmg x penah rase cukup tdo pom...huhu..

so, dats why aku p cetting ngn udin n then dia memvolunteerkan diri nak tulom haku wak tagboard kat blog haku nih..ye lah,saya budaks baru blaja..kalo x reti tulom buatkan..ahaks! makasih ye cik udin kerna sudi membazirkan mase setting kitenye tagbod tuh..huhuh..apa aku nak cite hari nih ekk..

erm, aku skang tgh dgr lagu 'Everything Will Be Allright' - The Killers.. mmg 'killer' ar dia nye muzik..aku suke muzik² jenis camni..especially tang chorus dia tuh..best siot!satu lagi aku suke lagu dia - 'Mr. Brightside'..selain pade tuh lagu yg agk 'killer' utk diri aku skang adelah 'Wake Me Up When September Ends' by Greenday..best oo..

erm...pe lagik nak stowi nih ekk..maybe next week haku duk sensoreng jerk lam dpmt haku nih..jd penunggu setia kat sini..ye lah..fazli n henry dah p JB, Ja'a plk nak p Oman..esok dah stat cuti.. Farul maybe mob to Nigeria..George plk maybe Miri..huih!syiok jerk dgr kan..sume obersee..kalo dio org dh mob to offshore, mmg leh wat duit woo...byr plk lam USD..gaji ari² jalan, x kira weekend ke tak..dah le gaji basic pom banyak..kayo kayo..pacik kayo! patut la lps diowang balik cni, ade yg kawin, ade bli keta, tuka enset, etc.. syiok nyesssss...aku pom nak..tapi hapekan daye ku kerna bos aku x kasik pompuan p offshore..stakat onshore jerk...aduii la...

huhuh..mate ku masih mengantook..tapi apakan daya, kerja tetap kena settle...ciow dulu daaa.....

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta